Ove srijede 19.01. posjetili su nas učenici 2.c razreda Turističko-ugostiteljske i prehrambene škole Bjelovar u pratnji prof. Grgića i socijalne pedagoginje Tanje Bedeković.
Izuzetno nam je drago što smo mogli ponuditi cjelodnevnu praktičnu nastavu ovim dragim i marljivim učenicima koji su pokazali veliki interes i angažman za naš objekt i kuhinju.
Mentor chef i vlasnik Erich Glavica učenicima održao je stručno je predavanje na temu kuharstva i metodici rada u ugostiteljstvu.
Priča je bila zaokružena razgledom naših soba pansiona, recepcije, restorana i naravno kuhinje.
Svi učenici su sudjelovali u procesu pripreme i kuhanja jela (ručak od tri slijeda, upoznavanje s kuhinjskim inventarom) dok su u restoranu imali prilike upoznati se s teorijskim i praktičnim djelom nastave za konobara (priprema stolnog rublja, stolnog inventara, raspoređivanje stolova i uređivanje za posluživanje).